Over ons

Onze missie is om alle consumenten van Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen in hun aankoopproces van alle producten.

bestevandaag hero

Alleen de beste producten van vandaag

Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je overwhelmed wordt door de gigantische keuze op de consumentenmarkt. Bij een nieuwe televisie lijkt het wel alsof er 80 dingen zijn waar je op moet letten om de beste keuze te kunnen maken die past binnen jouw budget. Wie heeft er nou tijd om 80 verschillende dingen te vergelijken? Dit is precies de reden waarom wij deze site zijn begonnen.

Wij willen dat iedereen de juiste keuze in één keer maakt. Daarvoor doen wij onderzoek naar de beste producten binnen bepaalde categorieën. Vervolgens testen wij deze producten en schrijven we er een review over. Wij weten dat elke consument verschillend is. Hier proberen we rekening mee te houden door altijd goed te kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Zo nemen we ook vaak een 'budget' optie mee in onze tests.

Uiteraard wordt het onderzoek en het schrijven van al onze artikelen niet door één iemand gedaan. Ik wil je graag voorstellen aan ons prachtige team:

Ons team

Hieronder staat een overzicht van ons team van toppers

Hoi! Mijn naam is Evelijn. Ik ben 21 jaar oud en woon al mijn hele leven in Groningen. Momenteel studeer ik commerciële economie. Ik werk voor Bestevandaag. Ik mag producten testen en schrijf hier reviews over.

Evelijn Schenkeveld avatar

Evelijn Schenkeveld

Goedemorgen/middag/avond. Ik ben Koos. Afgestudeerd, een eeuwige optimist en schrijver voor Bestevandaag. Negatief zijn schiet niemand wat mee op. Neem het leven zoals het is en geniet :).

Koos Bosgoed avatar

Koos Bosgoed

De naam is Sem, avonturier, vind alles prima, maar het belangrijkste; ik werk aan de SEO van Bestevandaag. Zo nu en dan laat ik ook de pen los en schrijf een leuk artikeltje.

Sem de Vries avatar

Sem de Vries